Urmărește-mă

design

CLIENT

Ofera servicii profesionale de Slefuire Beton, Marmura, Mozaic

design

SCOPUL PROIECTULUI

Creare site de prezentare cu un design cat mai modern

design

Rezultat

Sunt mândru să vă prezint procesul de creare a site-ului „Pure Reconditionare Scope” un proiect în care am depus mult efort și pasiune.

img

Design site de prezentare

Consultare și Obiective: În această fază, am colaborat strâns cu echipa "Pure Reconditionare Scope" pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor. Am clarificat cerințele și am stabilit direcția proiectului.

Planificare și Conceptualizare: A urmat crearea unui plan de proiect detaliat, care a inclus structura site-ului, conținutul și funcționalitățile cheie. Am dezvoltat, de asemenea, un concept inițial de design pentru a da direcție proiectului.

Design și Dezvoltare: Am dezvoltat aspectul estetic al site-ului, inclusiv layout-ul, culorile și fonturile, urmând conceptul de design. Apoi, am transpus design-ul în cod folosind platforma WordPress, creând astfel un site funcțional și personalizat.

Testare și Ajustare: Calitatea a fost prioritatea noastră. Site-ul a fost testat amănunțit pe diferite dispozitive și browsere pentru a ne asigura că funcționează corect. Orice ajustări necesare au fost făcute pentru a asigura funcționalitatea optimă.

Lansare și Optimizare: După finalizarea testelor, site-ul a fost pregătit pentru lansare. Am monitorizat performanța și am făcut optimizări constante pentru a ne asigura că site-ul funcționează la nivel înalt.

Suport și Întreținere Continuă: După lansare, am oferit suport continuu și întreținere pentru a menține site-ul actualizat și funcțional în permanență.

Finalizare și Evaluare: La finalul proiectului, site-ul a fost operațional și conform obiectivelor stabilite. Am efectuat o evaluare post-proiect pentru a învăța din experiență și pentru a ne asigura că am îndeplinit cu succes cerințele clienților.

    Back to top