Urmărește-mă

Servicii Web Design

img

Servicii Web Design

Serviciile mele de web design sunt create pentru a oferi soluții personalizate și de calitate clienților mei. Procesul meu începe cu o discuție detaliată cu tine pentru a înțelege nevoile, obiectivele și viziunea ta. După ce avem o imagine clară, trecem la faza de planificare și proiectare, unde pun bazele site-ului tău, asigurându-mă că fiecare element se potrivește perfect cu identitatea brandului tău.

Odată ce planul este definit și aprobat, intrăm în etapa de dezvoltare, unde creez structura site-ului și adaug funcționalitățile necesare. Apoi, mă concentrez pe aspectul vizual, asigurându-mă că designul este atractiv și ușor de navigat. Testăm și optimizăm site-ul pentru performanță și compatibilitate pe diferite dispozitive.

Ultima etapă este lansarea, dar nu se oprește aici. Continuăm să urmărim performanța site-ului și să îl menținem actualizat pentru a se adapta la schimbările din mediul online. Serviciile mele de web design sunt mai mult decât crearea unui site web, sunt o experiență completă care te ajută să-ți dezvolți afacerea online cu încredere.

  Angajează-mă

  Software-ul pe care îl folosesc la servicii web design

  design

  Design

  Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Experience Design, Adobe After Effects

  design

  Develop

  Elementor Pro, WordPress, Visual Studio Code

  design

  Marketing

  Google Analytics, Google Search Console, Google Ads, Yoast SEO

  0+

  Clienți Fericiți

  0+

  Proiecte

  0+

  Servicii

  Membrii echipei

  img

  George Dinu

  Designer

  img

  Allessandra

  Copywriter

  img

   Storm

   Specialist

   Back to top