Urmărește-mă

design

INFORMAȚII

Print Pitesti

design

CLIENT

O companie de productie publicitara din Pitesti, specializata in servicii de print, cu o vechime de peste 20 de ani in domeniu

design

SCOPUL PROIECTULUI

Creare site de prezentare cu un design cat mai modern

design

Rezultat

Sunt mândru să vă anunț că am finalizat cu succes proiectul meu de creare a unui site web de prezentare. Am lucrat din greu pentru a asigura că site-ul arată impecabil și că îndeplinește toate obiectivele clientului. Mă simt încrezător că site-ul va aduce foarte multe beneficii semnificative afacerii clientului și va impresiona vizitatorii cu design-ul și funcționalitățile sale. 

img

Design site de prezentare

Am început prin a discuta cu clientul despre obiectivele și nevoile lor de afaceri, astfel încât să înțelegem pe deplin ce anume doreau să transmită prin intermediul site-ului lor. Am conceput un plan de design care să reflecte în mod corespunzător viziunea și brandul afacerii lor. Am dezvoltat o structură clară și intuitivă a site-ului, astfel încât vizitatorii să poată găsi ușor informațiile de care au nevoie. Am creat conținut relevant și optimizat pentru motoarele de căutare pentru a spori vizibilitatea site-ului în căutările online. Am testat și am revizuit site-ul pentru a ne asigura că funcționează în mod corespunzător și oferă o experiență optimă pentru utilizatori. Am asigurat o abordare responsive design pentru a garanta că site-ul este ușor de navigat și pe dispozitive mobile. Rezultatul final este un site web de prezentare profesional și atractiv, care reflectă în mod corespunzător viziunea și valorile afacerii, și care este optimizat pentru a fi găsit în căutările online și pentru a spori conversiile.

    Back to top