Urmărește-mă

design

INFORMAȚII

PROIECTdesign

CLIENT

Hannah Møller este un client ficțional, cunoscută pentru munca sa incredibilă în domeniul picturii corporale și al artei corporale.

design

SCOPUL PROIECTULUI

Hannah dorește sa aibă un website pentru a își evidenția munca depusă.


design

Rezultat

În urma cerințelor date de Hannah, am realizat acest website de care a fost complet mulțumită. Am creat un design responsiv, cu multe micro-interacțiuni și cu o experiență de utilizator prietenos.

img

Design Galerie

Am început prin realizarea wireframe-ului și treptat am structurat fiecare secțiune și coloană a paginii de galerie.
În ”Hero box”: am atașat un fundal peste care am pus un colaj de fotografii din proiectele lui Hannah cu un citat dat de ”Richard Phillips”.
Secțiunea ”Ultima temă”, am atașat un grid de imagini cu subteme împărțite pe diferite categorii.
În ultima secțiune a paginii de galerie am construit un grid de 3×3 unde sunt prezentate proiectele de artă corporală realizate de Hannah.
Am adăugat link-uri externe precum Instagram, Facebook, YouTube și TikTok, dar și link-uri interne cum ar fi o scurtă descriere a artistei, unde utilizatorul poate găsii mai multe informații despre artistă.

  img

  Pagina Video

  În cadrul paginii ”Video” am atașat o imagine de background mare, care să introducă utilizatorul în lumea magică a lui Hannah.
  În continuarea paginii am realizat un grid de 2×2 numit ”Videoclipurile călătoriei noastre” unde apar videoclip-urile populare realizate de Hannah.
  Următoarele două secțiuni, sunt prezentate videoclip-urile despre show-urile live și despre cele de make up.
  Ultima rubrică am construit un grid de 2×2 unde am atașat videoclip-urile din spatele scenelor și reclamele despre artista Hannah Møller.

   Back to top